Friday, April 18, 2008

Aku Ijam Dan Asap


Gambar ni aku rakam secara spontan sebab masa tu aku nak meyakinkan kenkawan aku yang p outing ngan aku kat Kellie's Castle main Teknik Off Camera Flash lagi best drpd main nyorok nyorok ! kebetulan plak masa tu Izam baru je bawa kuar asap daripada mulut dia mmg dapat ler gambar seperti yang tertera! (skema ayatnya)

Kot ikut kan Izam cakap jgn publish gambo dia yang ni sebab nampak cam ..... (lu pikir la sendiri)

Tapi sebab dia blanja aku roti canai pagi tu aku publish gak le ngan rela hati. hehehehhee

Jgn marah jam, nanti lambat kawin!

No comments: