Wednesday, November 26, 2008

Outdoor Di Semanggol





























Gambar Gambar Outdoor daripada Majlis Persandingan Hisyam & Melissa tak lupa gak terima kasih pada Butik Ina&Akma yang memberikan kesempatan pada saya untuk mengabadikan gambar pasangan bahagia ini.







Friday, November 14, 2008

TQ For Supporting Fahmifoto




1st 1st aku nak ucapkan tq kat deme deme yang menyokong fahmifoto dalam keadaan ups & down. Sorila kalu aku tak sempat nak buh gambo semua orang, Insyallah aku akan cuba bubuh gak. Tapi pada 2 orang ni yang aku dah janji nak buh gambo deme dalam blog aku ... aku siarkan jua gambor nya. Ok yang memula tu gambor Encik Big (nama betui - ingat ingat lupa) yang diri sebelah atas tu. Pastu 2nd Kawan sekolah aku dulu Shamsul Hezri (baju kaler samor - famili potret) aku panggei dia mat je (dia pun panggei aku mat gak - apara!) Anyway bukan la aku tak nak siarkan gambo orang lain cuma step by step k. Deme ni yang support aku dari segi Idea. Kot takde idea mau gak aku dok tangkap gambo takuk masa aku pakai FM2 dulu. Tu je le yang buleh ku citerkan buat masa ni. Tunggula di post lain untuk tengok sapa lagi yang aku letak dalam blog ni

Khuhan Naidhu Birthday Party




















Berikut Disiarkan beberapa gambar yang diambil sempena majlis harijadi Khuhan Naidu. Fotografer bertugas pada hari tersebut ialah saudara Faizal dan adik nya Shahril. Aku rasa majlis ni meriah la kot dengan kek bentuk mickey mouse dan efek efek POP mesti la meriah kot. Anyway to Khuhan Naidu happy birthday

Saturday, November 8, 2008

Majlis Rumah Terbuka Encik Thalaha & Dr Sabariah










Pada beberapa hari sebelum Bulan Syawal hendak berakhir aku pun dijemput hadir ke rumah terbuka Encik Thalaha & wife Dr sabariah. Pada hari tersebut bukan sahaja ada majlis jamuan rumah terbuka tapi turut ada majlis harijadi untuk kedua anak mereka. Actually aku datang bukanla as official fotografer untuk majlis tersebut tetapi lebih kepada rakan sepejabat. Tetapi atas permintaan tuan rumah aku pun jadik juga le fotografer untuk majlis tersebut. Gambar gambar di atas ada lah beberapa gambar yang sempat dimuatkan kedalam blog ni.

Friday, November 7, 2008

Contoh Album Fahmifoto


































Memandangkan ada beberapa pertanyaan mengenai bagaimanakah rupabentuk album yang dihasilkan oleh fahmifoto , disini disiarkan contoh sebuah album yang sempat ku tangkap sebelum ku berikan pada tuannya iaitu Encik Sham. Encik Sham juga telah berbesar hati untuk membenarkan aku mendisplaykan beberapa kerat gambo daripada album nya. Tq Sham!