Monday, March 29, 2010

Siti Hajar & Joe






Tq Kak Dayang - Toke Kepada Andaman Dayang Kg Gajah & Kampar serta Dayang Sari Spa Teluk Intan.

Sunday, March 28, 2010

Siri Jalan Jalan II



Kali ni aku masih lagi upload gambar gambar aku p shoot outdoor di Ipoh baru baru ni. Tapi kali ni kurang tingkah laku manusia ku rakamkan lebih banyak kepada objek yang menarik minat aku. Wasalam.

Thursday, March 18, 2010

Zakri & Anis





Lokasi : Dewan Manjoi (Majlis) Gunung Lang (Outdoor - rumah tu dah roboh dah)

Lighting Man : Jai


Nota Kaki : Kepada shamrock & zoolx; Encik Abang tak terbabit untuk pengambaran ini harap maklum !

Monday, March 15, 2010

Jalan Jalan Di Pagi Minggu




Di suatu pagi minggu yang takde wedding assignment aku shahril & jai meredah memory lane & kawasan sekitar untuk merakam gelagat manusia. Macam-macam ada!

Thursday, March 11, 2010

Ida & Nuar - Sesi Foto Di Kellie's Castle






Masih Banyak lagi album yang perlu di edit. Alhamdulillah rezeki semua tu. Pepehal ku update satu g gambar sesi outdoor di Kellie

Wednesday, March 3, 2010

Kekosongan Pada 13 & 14 Mac 2010

Salam Sejahtera

Saya cuma nak mengumumkan disini bahawa masih ada lagi kekosongan jadual di kalangan fotografer saya pada tarikh 13.3 & 14.3

Jikalau ada update terkini saya akan mengupdatekan blog ini secepat mungkin

Wasalam