Wednesday, June 25, 2008

Aku Dan Takde Post Baru

Assalamualaikum

Actually aku cuma nak mengatakan disini bahawa tiada post post baru disini kerna aku tengah sibuk menyiapkan apa yang tertunggak dan nyimpan duit apa yang patut sebab nak masuk rumah baru. Memang Jenuh. Tapi Insyallah daam masa terdekat ni kot yang tertunggak tu dah kurang bleh le aku kembali mengepos gambor gambor terkini.

Saturday, June 21, 2008

Aku Dan Kereta Tak Mau Start

First first aku nak cakap dalam post ni mmg aku dah naik tahap tensen dah kete aku ....baru je cadang nak antor anak bini balik Semanggol dah dia wat hal plak takmo start! Rasa nak je aku karate Do keta aku tu tapi apakan daya itu jele sesatunyer kenderaan yang aku ada!

tengok la kot segalanya berjalan lancar Bulan 7 ni aku nak amik HONDA la

HONDA apa ... tunggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu