Wednesday, December 23, 2009

Sneak Peak - Marliana & Naser



Banyak lagi gambar yang bakal menyusul untuk majlis sepanjang bulan Disember ni tapi untuk sementara waktu saya teramat bz so saya sempat muatkan ni je le

Tuesday, December 15, 2009

Nuar & Ida




Beberapa gambar yang sempat ku upload untuk entry kali ni. Dijayakan dengan bantuan shahril. Tujuan gambar ditangkap untuk banner & gambar meja untuk majlis perkahwinan pada hujung Disember 09

Thursday, December 10, 2009

Sunday, November 15, 2009

Saturday, November 14, 2009

Wednesday, October 28, 2009

Monday, October 19, 2009

Sementara Menunggu


Sementara menunggu kehadiran seorang bakal pelanggan saya pun mengambil kesempatan untuk melayan rasa ingin tahu menangkap gambar di atas sebuah jejambat.

Monday, October 5, 2009

cari lokasi






Pada hujung minggu lepas aku ngan beberapa kawan p survey beberapa lokasi di Parit untuk sesi outdoor bakal pengantin aku yang dok di area sana. Berikut beberapa gambar yang sempat ku muat naik untuk tatapan semua

Friday, October 2, 2009

Need Models

Salam

Kepada para pemerhati blog ini saya memerlukan model untuk sesi pembelajaran pada 4.10.09

Sekian

Terima Kasih

Sunday, September 6, 2009

Rauzah & Husband, Manjung


Satu lagi couple yang puas hati ngan kerja aku - lega -

Saturday, September 5, 2009

Promo Hari Raya

Pengumuman Kepada Mereka Yang Berminat Untuk Mendapatkan Perkhidmatan Potret Keluarga Di Rumah Khususnya Mereka Yang Berada Di Kawasan Ipoh, Taiping & Parit Boleh Hubungi Rakan Saya Iaitu Encik Faizal Yang Menyediakan Perkhidmatan Famili Potret Secara Formal Atau Bersahaja. Untuk Keterangan Lanjut sila Hubungi Encik Faizal di 0175709058

Friday, September 4, 2009

Friday, August 14, 2009

Sunday, August 9, 2009

Mieza & Ijat




















Kepada Ijat & Mieza aku harap bila album sampai korang berpuas atila ngan apa yang aku dah buat.

Sunday, July 26, 2009

Promosi Ogos & September

Promosi Khas Untuk sesiapa yang booking pakej untuk perkahwinan pada bulan Oktober & November pada bulan Ogos & september ini.

Untuk Keterangan lanjut boleh hubungi saya di 0194601519 atau email saya di fahmi_sp@yahoo.com

Tuesday, June 2, 2009

Pengalaman Ngeri Makan Sup Di Kedai Mamak

Cuma Nak Bercerita Takde gambo Kawin untuk entry ni

Ada satu malam lepas aku antor wife aku balik kampong aku pun balik ler Ipoh ngan perut lapornyer aku pun singgah le ada satu kedai mamak tu cadang nya nak makan sup sebab selama ni aku tengok cam nikmat je sup kat kedai mamak tu.

Lepas oder lepak lepak baca sms balas sms sup yang di oder pun sampe. Tak sabar nak makan dah bila aku start 2 3 sudu aku jumpa rambut - dah potong selera dah pastu mamak yang ceduk sup aku tu korek hidung depan aku plak ADUSSSSSSSSssssssss potong betul. Terus bangun bayor belah repeat makan nasik kat kedai lain.

Sunday, May 24, 2009

Pengantin Dari Akma & Ina Andaman


Contoh salah satu gambar untuk butik pengantin Ina & Akma di Air Kuning Taiping

Fadhley & Ayu lagi











Antara Pengantin Kami yang album nya baru kami deliver, kata deme sangat berpuas hati dengan hasil kerja kami berbaloi menunggu lama kata deme.

Sunday, May 10, 2009

Lega - Beberapa Album Dah Siap


Tak banyak nangkap new couple lately cuma banyak keluarkan album je kebelakangan ni. Antara album yang baru keluar ialah album Fadhley & pasangannya Ayu. Lega jugala lately bila makin banyak album siap dan dah bagi kustomer & they lovin it.

Saturday, March 28, 2009

Majlis Pernikahan & Pertunangan Ida & Win


Majlis Ida & Win ni berlangsung ngan meriah walaupun ringkas
Aku pun happy dapat buat kerja ngan dia dan happy gak sebab 1st time tangkap nikah dalam masjid ubudiah. (wish ada superwide sebijik!)

Pengantin pun ok sanggup berpanas wat outdoor (aku la yang cair). Anyway kepada Ida & Win semoga berbahagia.
Blog deme pun aku ikut kat niwtode.wordpress.com

Majlis Pertunangan & Pernikahan Idayu




Friday, March 6, 2009

Shafiatul & Firdaus - Sitiawan

Kepada Pasangan Sha & Firdaus semoga gembira ngan posting yang aku wat di blog fahmifoto. Aku ngan Jai memula ingat majlis ni dah tak jadi dah sebab call tak berangkat sampai la sehari sebelum majlis bermula. Aku pun tak dapat la nak interviu apa yang dikehendaki oleh pasangan ni.

Anyway majlis berlangsung ngan meriah dan kami diberikan layanan yang bagus la oleh tuan rumah tak lupa gak kerjasama pun ok daripada pengantin membuatkan semangat nak shootin tu pun ada.

Daripada majlis ni juga dapat satu lagi kontek di Sitiawan, harapnya akan jadi bertambah bagus la bulan bulan yang mendatang ni.

Salam

Fahmi - 019 4601519 Jai - 017 5070928