Friday, March 6, 2009

Shafiatul & Firdaus - Sitiawan

Kepada Pasangan Sha & Firdaus semoga gembira ngan posting yang aku wat di blog fahmifoto. Aku ngan Jai memula ingat majlis ni dah tak jadi dah sebab call tak berangkat sampai la sehari sebelum majlis bermula. Aku pun tak dapat la nak interviu apa yang dikehendaki oleh pasangan ni.

Anyway majlis berlangsung ngan meriah dan kami diberikan layanan yang bagus la oleh tuan rumah tak lupa gak kerjasama pun ok daripada pengantin membuatkan semangat nak shootin tu pun ada.

Daripada majlis ni juga dapat satu lagi kontek di Sitiawan, harapnya akan jadi bertambah bagus la bulan bulan yang mendatang ni.

Salam

Fahmi - 019 4601519 Jai - 017 5070928







2 comments:

♥ZANISHAIDAR♥ said...

hye, i nak tau your package?
actually i just browse on google n found your blog..and its shock me because shafiatul is my friend and i live at sitiawan too.could u email me your package with the prices? anis3003@yahoo.com

FahmiFoto Ipoh said...

Dah reply kat email