Thursday, August 14, 2008

Pening pala

Tak banyak benda aku nak update ari ni... banyak gambo lagi nak di editkan b4 this weekend.
Tapi kesibukan di ofis & kesibukan melayan para para toke Butik untuk memenuhi jadual yang disediakan sikit sebanyak wat aku pening. Walaupun aku dah serahkan tugas marketing & Cek jadual kat FND tapi ada gak yang masih tanya aku directly. Walau apa pun aku ucapkan Trillion Tq kat diaorang ni kerana menyokong aku.

Saturday, August 9, 2008

Akan Datang Ke fahmifoto


Tunggu ...

Aku Mencari Lokasi





Entah camana tergerak pintu hati aku plak nak g survey lokasi outdoor untuk satu couple ni nyer majlis perkahwinan. Mungkin sebab nak nengok cemana la rupa hutan paya bakau kat Matang tu. Lepas je setel majlis akad nikad lebih kurang kol 5 aku pun terus g masuk hutan paya bakau tu. Memula masuk tengok kagum gak ngan keadaan dalam tu. Aku rasa ok la gak nak wat lokasi outdoor (bagi aku la). Ok la nanti aku tunjuk camana rupa hasil dia bila aku dah siapkan proses ngedit gambor nanti! Wat sementara waktu ni tengok la gambo gambo pokok ni \.

Outing Bersama Forumers Photo School Ipoh

Actually Aku bukan Forumers pun to begin with, tapi sebab aku kenal beberapa orang aku pun main join je ler sebab nya nak tau cemana la rupa kaampung orang asli kat Ulu Groh tu. Nak nyampai tempat tu pun rasa nyer jenuh gak ler Wira sizen aku tu menerima punishment dengan keadaan jalan yang agak mencabar la rupa muka bumi dia.

Dah sampai Kampung Orang asli tu aku pun tak tau apa nak tangkap. Main tangkap je le apa yang nampak nature sket dan apa yang jarang jumpa kat tetengah Ipoh ni.