Saturday, August 9, 2008

Outing Bersama Forumers Photo School Ipoh

Actually Aku bukan Forumers pun to begin with, tapi sebab aku kenal beberapa orang aku pun main join je ler sebab nya nak tau cemana la rupa kaampung orang asli kat Ulu Groh tu. Nak nyampai tempat tu pun rasa nyer jenuh gak ler Wira sizen aku tu menerima punishment dengan keadaan jalan yang agak mencabar la rupa muka bumi dia.

Dah sampai Kampung Orang asli tu aku pun tak tau apa nak tangkap. Main tangkap je le apa yang nampak nature sket dan apa yang jarang jumpa kat tetengah Ipoh ni.





No comments: