Saturday, March 28, 2009

Majlis Pernikahan & Pertunangan Ida & Win


Majlis Ida & Win ni berlangsung ngan meriah walaupun ringkas
Aku pun happy dapat buat kerja ngan dia dan happy gak sebab 1st time tangkap nikah dalam masjid ubudiah. (wish ada superwide sebijik!)

Pengantin pun ok sanggup berpanas wat outdoor (aku la yang cair). Anyway kepada Ida & Win semoga berbahagia.
Blog deme pun aku ikut kat niwtode.wordpress.com

Majlis Pertunangan & Pernikahan Idayu




Friday, March 6, 2009

Shafiatul & Firdaus - Sitiawan

Kepada Pasangan Sha & Firdaus semoga gembira ngan posting yang aku wat di blog fahmifoto. Aku ngan Jai memula ingat majlis ni dah tak jadi dah sebab call tak berangkat sampai la sehari sebelum majlis bermula. Aku pun tak dapat la nak interviu apa yang dikehendaki oleh pasangan ni.

Anyway majlis berlangsung ngan meriah dan kami diberikan layanan yang bagus la oleh tuan rumah tak lupa gak kerjasama pun ok daripada pengantin membuatkan semangat nak shootin tu pun ada.

Daripada majlis ni juga dapat satu lagi kontek di Sitiawan, harapnya akan jadi bertambah bagus la bulan bulan yang mendatang ni.

Salam

Fahmi - 019 4601519 Jai - 017 5070928