Saturday, March 28, 2009

Majlis Pernikahan & Pertunangan Ida & Win


Majlis Ida & Win ni berlangsung ngan meriah walaupun ringkas
Aku pun happy dapat buat kerja ngan dia dan happy gak sebab 1st time tangkap nikah dalam masjid ubudiah. (wish ada superwide sebijik!)

Pengantin pun ok sanggup berpanas wat outdoor (aku la yang cair). Anyway kepada Ida & Win semoga berbahagia.
Blog deme pun aku ikut kat niwtode.wordpress.com

2 comments:

niwtode said...

mekasih la sanggup ke hulu ke hilir.. alhamdulillah cuaca baik aritu~

niwtode said...

just nk update fahmi yg kami dah dpt album yg fahmi pos tu :D lupe nk bgtau aritu.

so skrg kalo ikut pakej A yg kami amik tu, yg belum dpt cuma 3 keping gambo 8R je la. end of july maybe kami akan ke ipoh, bole la jmp nk bgtau gambo mane yg kami nk utk 8R tu. sblm ke sana, kami akan inform fahmi dulu.

tq byk2, lawo2 gambo tu. mak pun puji. hehehe~