Monday, September 22, 2008

Kak Nora & Shah | Batu Gajah


Kepada Pasangan Kak Nora & Shah Diharap semoga berbahagia dengan kehidupan yang ditempuhi sekarang ni. Dan saya juga berharap semoga gumbira ngan gambo yang telah saya deliver.

Friday, September 19, 2008

Shafura & Pazil



Kepada pasangan Shafura & Padzil semoga bergembira ngan gambar gambar yang telah diberi dan semoga berbahagia hendak nyer.

Thursday, September 18, 2008

Saja Saja Foto Di Pagi Ahad





Di satu pagi Ahad yang aku tak tau nak wat per terus aku capai kamera pastu tangkap gambor lebih kurang kekonon nak cari gambar untuk HDR la. Pastu aku tangkap je le apa yang ku rasa best. Ni la antara gambor yang aku tangkap pastu balik rumah edit, konon nak dapat efek HDR ntah la ...

Monday, September 15, 2008

Saja Saja Foto Di Hari Merdeka

































Asal nyer plan nak tangkap gambo di pagi Merdeka ngan Cikgu Zool (creativelyshot) tapi atas sebab sebab tertentu Cikgu tidak dapat menghadirkan dirinya. So p la tangkap gambo sensorang tapi masa event tu dapat berjumpa ngan beberapa orang yang dikenali disitu. Ini adalah antara hasil hasil yang dapat ditangkap

Saturday, September 13, 2008

Mann & Nurul - by Adik Faizal





Gambar-gambar ni semua ditangkap oleh salah sorang junior fotografer aku adik kepada Encik Faizal. Lokasi Taiping.

Fathiah Amni ... lagi





Tak tau nak wat per di pagi sabtu lepas dok lap lens tetiba aku rasa bes gak kalu aku tangkap gambo anak aku pastu aku upload kat blog.

Azura & Ridzuan - Outdoor






Foto Oleh : Faizal

Friday, September 12, 2008