Tuesday, July 29, 2008

Ilham + Shahril





Tak tau camna nak post ayat dalam blog ni dah, dah lama tak mengupdate blog ni la jadinya. Ok Ilham ni kawan kepada kustomer saya dulu Suria. Dia tengok gambo Suria tu ok so terus ler dia pun berkenan nak amik perkhidmatan fotografi ngan saya (rasanya la) hehehheee. Kepada Ilham & Shahril semoga berbahagia k.

Sunday, July 6, 2008

Aku Dan Ruslan Said

Hari ni aku dok ngajor lan said cara cara nak masuk blogspot akhirnya dia berjaya gak wat satu blog di http://lansvideo.blogspot.com tapi wat masa ni masih 0 lagi la harap bersabar mesti banyak benda akan di masukkan oleh encik Lan kita harap bersabar k

cau

Wednesday, July 2, 2008

More Gambor Kahwin






Kali ni gambor kahwin yang aku post dalam blog aku ni bukan lah yang aku tangkap tapi kira protege aku yang p Faizal@Jai. Aku cuma edit lebih kurang jer.