Thursday, August 14, 2008

Pening pala

Tak banyak benda aku nak update ari ni... banyak gambo lagi nak di editkan b4 this weekend.
Tapi kesibukan di ofis & kesibukan melayan para para toke Butik untuk memenuhi jadual yang disediakan sikit sebanyak wat aku pening. Walaupun aku dah serahkan tugas marketing & Cek jadual kat FND tapi ada gak yang masih tanya aku directly. Walau apa pun aku ucapkan Trillion Tq kat diaorang ni kerana menyokong aku.

No comments: