Saturday, June 21, 2008

Aku Dan Kereta Tak Mau Start

First first aku nak cakap dalam post ni mmg aku dah naik tahap tensen dah kete aku ....baru je cadang nak antor anak bini balik Semanggol dah dia wat hal plak takmo start! Rasa nak je aku karate Do keta aku tu tapi apakan daya itu jele sesatunyer kenderaan yang aku ada!

tengok la kot segalanya berjalan lancar Bulan 7 ni aku nak amik HONDA la

HONDA apa ... tunggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

No comments: