Friday, April 25, 2008

Aku Dan Mood Nak P Keja



Kekadang Aku rasa cam malas je nak p keja. tapi nak wat camna There Are Bills Have To Be Paid!!
So kena la p keja! Yang buat kekadang mood hilang tu bukan pe bukan besor bebenor pun hal nya tapi sebab ada macam macam faktor la. Kat Ipoh ni yang faktor yang paling best aku jumpa on the way nak p keja mesti ada keta bawak lane kanan pastu dia ingat semua org masuk keja kol 11.00 cam dia! Dok rumah dendiam kalu dah tau nyusahkan orang! Pastu macam macam lagi la hal nya yang wat aku pos benda ni. Tapi lagi sekali cam aku cakap kena wat keje lain la kot aku leh kaya wat blog ni tapi aku rasa.... tak kot. Ok la wasalam.

No comments: