Tuesday, April 29, 2008

Aku Dan Pulau Pangkor


Pada Hari sabtu yang sama eone jadi model aku tu dia nak ajak aku p Pulau Pangkor teman dia antor barang syarikat dia kerja. Aku pun ikut je le memandangkan aku pun dok tunggu ada satu orangg konfom kan details pasal kad kawin dia idak gak call call . Aku pun dah lama tak g area belah belah Lumut sekali p dah rasa lain dah jalan. Bukan la lain per tapi dah selesa sket la takler cam dulu jalan sempit. Gambar gambar ni la antara yang sempat aku rakam masa p tu ari. Wasalam.

No comments: