Monday, April 21, 2008

Aku Dan Dua Orang Model



Actually kalau nak ikut tajuk blog aku tu tak berapa betul la jugak sebab ada 3 model, tapi aku tak dapat la nak tangkap semua nya sebab aku kali ni ngan Zul & Zool bebetul nak perbaiki teknik slave kami

IMHO Aku rasa editing editing dia orang lagi power kot kat blog diaorang. Tapi lagi sekali IMHO aku rasa Teknik mana sudut angle kita nak amik & mana kita nak letak flash tu pun penting selain daripada teknikal kamera tu juga yang tak kurang penting nya!

Tapi aku rasa berbangga la gak semalam sebab cfu aku yang dah lama tak pegang kamera dan join outing turun utk kembali memeriahkan alam kamera (betul ke ayat tu?) Dan jugak tq gak kat acuboy sebab datang pikap aku dan antor aku

No comments: