Wednesday, May 7, 2008

Aku Fendi Dan Kandid



Pada Cuti Ari Pekerja Baru lepas ni aku tak tau nak wat per kat rumah kebetulan lak fnd kawan satu team ceritalensa aku ajak aku g teman dia tangkap gambor nikah utk butik SulamEmas (megoplex) so aku pun tag along la bukan pe untuk cari bahan untuk aku wat taruh dalam blog ni. Tapi untuk tidak menganggu Fnd aku pun jadilah fotografer candid jer. Berikut di bawah aku sertakan beberapa gambar candid yang diperolehi pada aritu.











No comments: